facebook

Двоє вбитих і 15 поранених. У Відні стався теракт. ВІДЕО

Внаслідок атаки терористів у центрі Відня загинуло двоє цивільних: перехожий та жінка, що невдовзі померла в лікарні.

Окрім цього, був вбитий також один із нападників, про що повідомлялось раніше, інформує УП з посиланням на Reuters та Укрінформ.

Пише - джерело.

Зазначається, що щонайменше один із терористів зміг втекти. Поліція досі його шукає. Місцевих мешканців і надалі просять залишатися вдома та не виходити без крайньої потреби.

Міністр внутрішніх справ Австрії повідомив, що через теракт посилюється прикордонний контроль із державами-сусідами.

Міський голова Відня додав, що наразі декілька спецпідрозділів шукають ймовірних нападників. Територія пошуку не обмежується лише столицею, тому що “злочинці доволі мобільні”.

Окрім того, канцлер Австрії Себастьян Курц заявив, що армія бере під охорону міські об’єкти, поки поліція займається антитерористичною операцією. За його словами, злочинці були дуже добре озброєні та професійно підготовлені.

Читайте також:  В Івано-Франківську на День Незалежності зацвіли каштани

Як відомо, ввечері 2 листопада у шести місцях Відня відбулися напади. Повідомлялось про щонайменше одного вбитого підозрюваного та 15 поранених.

Поліція повідомляє, що атакували в шести різних місцях декілька підозрюваних, озброєних гвинтівками.

Також правоохоронці зазначають, що офіцер застрелив одного підозрюваного. Серед поранених — один поліцейський.

Влада просить людей не виходити на вулицю, а якщо вони там — заховатися, не користуватися громадським транспортом і уникати скупчень людей.

Один з нападів стався біля синагоги. Лідер єврейської громади Оскар Дойч заявив у Twitter, що неясно, чи планувався напад саме на будівлю, оскільки в той час вона була зачинена.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: