facebook

Дворічну Віолетту Мужечук, яка зникла з подвір’я будинку, шукають вже добу: фото, прикмети дівчинки

Вже майже добу понад 300 поліцейських, 70 волонтерів та 50 працівників ДСНС шукають дитину.

Пише - джерело.

Вже добу правоохоронці та волонтери ретельно шукають зниклу дворічну дівчинку Віолетту Мужечук.

Про це йдеться у вечірньому повідомленні Національної поліції України.

“Усю ніч поліцейські перевіряли будівлі, подвір’я, покинуті дома, колодязі та інші місця”, – наголосив начальник ювенальної превенції Чугуївського райуправління поліції Олександр Чигринов.

Як розповіла Тетяна Лисак, староста округу, до якого належить село Скрипаї Слобожанської селищної ради, родина багатодітна. Батько сім’ї наразі захищає країну від російських загарбників, а мама доглядає діток вдома.

Читайте також:  На кастинг попросився відомий співак: в Полтаві на місцевому каналі прогноз погоди почали вести оголені чоловіки

“23 травня дівчинка гуляла у дворі зі своїм братом-близнюком. Мама помітила, що хлопчик прибіг до хати, а дівчинки немає. Про це вони одразу повідомили у поліцію, викликали ДСНС. Відразу почалися пошуки”, – зазначила Тетяна Лисак.

Правоохоронці прочесали весь ліс неподалік будинку зниклої дитини, місцевість, водоймище. До пошуку підключені волонтери пошуково-рятувальних загонів “Мілена” та “Щит”.

Увага! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про Віолетту Мужечук, просимо повідомити до ВП № 2 Чугуївського РУП ГУНП, за телефонами 102, +380503055233 чи іншим зручним способом.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: