facebook

Два франківські заклади потрапили до фіналу престижної ресторанної премії

«Національна ресторанна премія «Сіль» оголосила фіналістів премії 2020 року.

Пише - джерело.

У 17 номінаціях – найкращі ресторани, кафе та кав’ярні року. Усього серед фіналістів 160 закладів із 20 міст України. Серед них два – з Івано-Франківська.

В номінації “Найкраща кондитерська” відзначили кондитерську “Делікація”. У номінації оцінюються заклади, основний продукт яких – кондитерські вироби власного приготування у широкому асортименті (тістечка, торти, цукерки, печиво та ін.).

“Найкращий пивний бар” – Cooper Head. Beer Workshop. У номінації оцінюються заклади з різноманітним, що охоплює різні стилі, асортиментом розливного та пляшкового пива.

Читайте також:  Вночі на Бандери масштабна пожежа охопила три поверхи багатоповерхівки (ФОТО, ВІДЕО)

Довідка:

Ресторанна премія – головна щорічна подія для професіоналів ресторанної індустрії та гостей закладів, які активно стежать за розвитком ресторанного бізнесу в Україні. Головний знак якості, який отримує переможець премії, мідна сковорода французького бренду de Byuer.

До складу членів журі премії входять провідні фахівці ресторанної сфери України і підприємці: керівники українських асоціацій шеф-кухарів, ресторатори, експерти вузькоспеціалізованих напрямків (хлібопечення, барної індустрія, у галузі кави, вина, пива, кондитерських виробів).

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: