facebook

“Душа Христинки відлетіла до Небес”: від важкої недуги померла18-річна дівчина з Тернопільщини

Молода, красива, талановита… Їй би ще жити і жити… Але доля розпорядилась інакше. Сьогодні зупинилося серце 18-річної Христини Стрільчук з Коропця, що на Тернопіллі, яка тривалий час боролася з серйозною хворобою.

Пише - джерело.

На порятунок дівчини збирали кошти рідні. Небайдужі люди, які не знали її, щодня перераховували гроші на лікування. У Христини виявили гострий вірусний менінгоенцефаліт, вона перебувала в лікарні у важкому стані. На жаль, врятувати її не вдалося.

«Душа Христинки відлетіла сьогодні до Небес. Дякуємо усім, хто долучився до грошової збірки. Благодійний збір закрито. Щирі співчуття рідним. Хай Бог допоможе переживати втрату…», — йдеться у дописі спільноти «Коропець-ІНФО».

Читайте також:  Дистанційна робота та звільнення за рішенням роботодавця: Опубліковано текст законопроєкту про працю

«Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевну біль, від втрати рідної людини… Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи. Спи спокійно, дівчинко. Земля тобі пухом. Дякуємо всім, хто намагався врятувати Христину та допомагав коштами. Добро непереможне», — пише Оксана Підгірна у соцмережі «Фейсбук».

Щиро співчуваємо родині молодої дівчини. Хай Господь прийме її душу в Царство Небесне…

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: