facebook

Дружина була вагітною, а чоловік воював на Донбасі: деталі смертельної ДТП під Києвом. Фото

Біля селища Гребінки Васильківського району Київської області внаслідок ДТП загинула Наталя Ємець.

Пише - джерело.

Вагітна жінка разом зі своїм чоловіком Олександром їхала до столиці на роботу, коли їхній ВАЗ 2121 зіткнувся з Mazda. Удар стався з боку пасажирського крісла, де саме сиділа Наталя. Вона померла на місці.

Хто порушив правила – наразі невідомо
Трагедія сталася 30 січня близько 6 години ранку. Подружжя їхало до Києва, де Наталя працювала продавцем-консультантом у супермаркеті, а Олександр – майстром на СТО.

Аварія сталася неподалік селища Гребінки. ВАЗ Олександра зіткнувся з Mazda, удар був дуже сильний і передні частини машин серйозно зім’яло. Вижити в жінки не було шансів.

Місце ДТП

У поліції Київської області кажуть, що зіткнення було лобовим. “Поки важко сказати, хто винен, проводяться експертизи, вони і встановлять причини”, – OBOZREVATEL у пресслужбі.

Відомо, що за кермом Mazda була 31-річна жінка, співробітниця банку. В обох водіїв алкоголю в крові не виявили.

Удар припав на місце пасажира, де сиділа Наталія

Були знайомі зі школи
29-річна Наталя та 28-річний Олександр Ємець родом із маленького села Черепин Білоцерківського району Київської області. Вони одружилися близько трьох років тому, хоча були знайомі ще з дитинства – навчалися в одному класі, дружили.

Читайте також:  Кілька громад на Тернопільщині не впустили учасників “хресної ходи” УПЦ МП (ФОТО)

Наталя та Олександр були знайомі з дитинства

Однокласники згадують, що Наталя добре вчилася та в школі писала вірші. “Саша – учасник бойових дій, кілька років воював на Донбасі. Він чесно відслужив, був в оточенні. Наташа весь цей час на нього чекала. Дуже хороша пара, відкриті, чесні та добрі люди”, – каже місцева жителька Марія.

Батьки подружжя живуть у цьому ж селі. Батько Наталії теж був на фронті, а її мати працює в місцевому магазині. Тато Олександра раніше працював у колгоспі, а мама – соціальний працівник.

Наталі було всього 29 років

Наталя та Олександр майже три роки чекали свого первістка і нещодавно дізналися, що скоро стануть батьками – жінка була на другому місяці вагітності.

У Наталі залишилася рідна сестра. Для сім’ї загибель жінки стала великою трагедією. Сам Сашко теж постраждав в аварії, але був на похороні дружини, він дуже тяжко переживає цю втрату.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України – порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого. Передбачається покарання від 3 до 8 років позбавлення волі.

Аварія забрала відразу два життя – майбутньої мами та дитини

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: