facebook

Допомагав ремонтувати церкву: 14-річний підліток загинув від удару блискавки на Львівщині

Трагічна подія трапилась 2 липня в селі Тарасівка на Пустомитівщині, блискавкою вбилоло 14-річного місцевого мешканця.

Пише - джерело.

Обставини трагічного випадку
Як повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, 2 липня о 21:45 год., у с. Тарасівка Львівського району (Підберізцівська ТГ), від удару блискавки загинув місцевий мешканець 2007 року народження.

За повідомлянням видання Zaxid.net хлопець допомагав дорослим під час ремонту місцевої церкви. У коментарі журналістам голова Підберізцівської ОТГ Василь Коваль сказав, що причиною смерті хлопця могло стати ураження електричним струмом.

Трагічна подія трапилась біля місцевої церкви у селі Тарасівка, коли мешканці села проводили там ремонтні роботи та прибирання – зазначив голова Підберізцівської ТГ.

Загиблим виявився учень 8 класу

Як повідомили у Підберізцівській сільській раді загиблим хлопцем виявився учень 8 класу Чорнушовицького НВК, Процишин Віталій.

Читайте також:  Український веслувальник загинув, обороняючи Маріуполь від окупантів

“У зв’язку із трагедією, що сталася 02 липня 2021 року внаслідок нещасного випадку в с. Тарасівка на території Підберізцівської сільської територіальної громади 03 липня оголошено День жалоби. На період вихідних днів 03 та 04 липня 2021 року на всій території Підберізцівської сільської територіальної громади скасовано всі розважальні заходи”, – повідомили у сільській раді.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: