facebook

Домедична допомога постраждалим: прикарпатські патрульні підвищили рівень кваліфікації

Правоохоронці отримали нові знання та практичні навички, які дозволять більш кваліфіковано надавати допомогу потерпілим, що потребують невідкладної допомоги.

Пише - джерело.

Упродовж дня правоохоронці освоювали практичні уміння з домедичної допомоги потерпілим.

Поліцейські відпрацювали алгоритми зупинки кровотечі та серцево-легеневу реанімацію з апаратом зовнішньої дефібриляції, транспортування потерпілих за допомогою нош, евакуація з місця події тощо. Звернули увагу правоохоронців також на власній безпеці.

«Навички домедичної допомоги – критична необхідність для кожної людини, особливо в умовах війни. Вчасно й правильно надана допомога у більшості випадків — це збережені людські життя, подальше успішне лікування хвороб чи ушкоджень», – наголосила медичний працівник ДУ «ТМО МВС України по Івано-Франківській області» Леся Марковецька.

Отримані знання поліцейські відтепер застосовуватимуть на практиці. Тренінги з різною медичною тематикою для правоохоронців відбуватимуться й надалі. Їх пройде весь особовий склад ГУНП в Івано-Франківській області.

Читайте також:  Стало відомо, який штраф заплатять франківці за неправильне паркування






The post Домедична допомога постраждалим: прикарпатські патрульні підвищили рівень кваліфікації appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: