facebook

Доларова істерика продовжується: банки та обмінки різко змінили курс валют на середу, 20 грудня

Ринок гойдає!

Пише - джерело.

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 20 грудня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 37,3205 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 40,9219 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Коливання на валютному ринку прожовжується. Він не втихає. Але при цьому, експерти вважають, що особливих змін валютний ринок до Різдва не зазнає. Тенденція управління ринком від регулятора продовжуватиметься.

Читайте також:  Готуйтеся вивернути кишені: українцям підвищать обов’язковий податок – названі суми

Основною тенденцією цього тижня буде продовження лібералізації ринку. Національний банк України і надалі використовуватиме інтервенції для унеможливлення значних коливань у валютному секторі.

Ще одним важливим фактором, що формуватиме головним чином кон’юнктуру готівкового ринку, може стати ситуативне збільшення пропозиції, пов’язане з передсвятковим «лаштуванням» громадян. Йдеться про те, що частина готівкової валюти може бути обміняна для здійснення необхідних покупок. Очікується, що пропозиція зросте в межах 10 – 15%, і цей факт обов’язково вплине на курсові позначки – готівкові курси валют можуть дещо знизитися.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: