facebook

Дoлaр прoвaлився, a єврo щe трuмaється нa плaву: бaнкu тa oбмiнкu рiзкo змiнuлu курс вaлют

Ринок не втихає!

Пише - джерело.

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 16 травня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 39,5771 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 42,8501 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Долар здешевшав на 10 копійок, а євро трохи додав в ціні. Але про значне укріплення гривні в прогнозах фінансових експертів мова не йде. Вже до кінця цього року при позитивному сценарії прогнозується збільшення ціни до рівня 41,67 гривень за долар. А далі – в 2025 рік 45,8 і до кінця 2029 року очікується девальвація гривні на рівні 54,1 гривень за долар.

Читайте також:  Екстрасенс Макс Гордєєв: Україна вже виграє у війні – розпочався відлік до її закінчення

Звичайно, варто зауважити, що це лише прогноз. Але якщо реалії не будуть саме такими, то близькими до таких показників. Перспектив на укріплення гривні не прогнозується. І головним фактором є війна та низький рівень економіки країни. По факту, на сьогоднішній день українська гривня тримається тільки на фінансовій допомозі США та інших країн-партнерів.

Сообщение Дoлaр прoвaлився, a єврo щe трuмaється нa плaву: бaнкu тa oбмiнкu рiзкo змiнuлu курс вaлют появились сначала на NEWS TiME.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: