facebook

“Добра та світла людина, яка завжди допомагала”: що відомо про загиблу під час вибуху в Дніпрі речницю ДСНС

Дар’ї Гречищевій було лише 35 років.

Пише - джерело.

У Дніпрі вибухнув автомобіль, у якому перебували речниця ДСНС Дніпропетровської області Дар`я Гречищева та ветеран АТО, керівник тренінгового центру Aid Brothers Олексій Кавлак.

ТСН.ua дізнався, ким була покійна речниця ДСНС Дар`я Гречищева.

Усю роботу робила по максимуму
Дар’я Гречищева народилася 13 жовтня 1985 року. Закінчила Національний гірничий університет, Національний університет цивільного захисту України. Працювала начальницею відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпропетровській області. Була волонтеркою Червоного Хреста.

Сама Дар’я розповідала про себе, що вона встигла попрацювати на різних посадах, але завжди намагалась повністю віддавати себе роботі.

“Багато хто не знає, проте я працювала геофізиком, логістом, менеджером, і всю цю роботу я робила по-максимуму. Зараз – я рятувальник. Маю вже третій диплом магістра, закінчивши спеціальність “управління пожежною безпекою” Національного університету цивільного захисту України І як не дивно, мій попередній досвід лише допомагає в сьогоднішній роботі”, – писала покійна у соцмережах.

Фото: Instagram Дар’ї Гречіщевої / ©

Була людиною з великої букви та допомагала усім, хто потребував
Колеги загиблої відгукуються про неї лише позитивно.

“Як керівник Дар`я не боялася експериментувати, проявляти ініціативу, завжди тримала руку на пульсі усіх нововведень, зокрема, однією з перших в ДСНС почала просувати та популяризувати гендерний напрямок у роботі свого управління. Вона активно долучалася сама і долучала своїх підлеглих до участі у різноманітних тренінгах, форумах, курсах, стараючись самовдосконалюватися, розвиватися, рости. Саме тому її підлеглі завжди відрізнялися фаховістю та професійністю. Дар`я була волонтером Червоного Хреста, багато допомагала усім, хто потребував допомоги повідомили у ДСНС України.

Читайте також:  Вибух в Бейруті: місто оголосили зоною лиха

Фото: Instagram Дар’ї Гречіщевої / ©

У ДСНС в Дніпропетровській області додали, що покійна була людиною, яка жила Службою порятунку та справжнім професіоналом своєї справи.

“Немає тих слів в цьому світі, щоб висловити сум та жахливий біль від страшної втрати. Дар’я Гречищева – це приклад для всіх тих, хто живе Службою порятунку! Це Людина з великої літери. Це справжній професіонал своєї справи”, – йдеться у дописі.

Фото: Instagram Дар’ї Гречіщевої / ©

Судячи із дописів у Мережі покійна активно відстоювала гендерну рівність у ДСНС.

Друзі та колеги не можуть повірити у загибель жінки
Друзі покійної в Мережі зазначають, що не можуть повірити у те, що сталось.

“Світла пам’ять. Даша була дуже доброю і світлою людиною, завжди готовою допомогти іншим. Дуже шкода”, – написав у Facebook колега покійної Ігор Васькевич.

Інспекторка пресслужби патрульної поліції в Дніпропетровській області Людмила Копиленко у Мережі наголосила, що ще вчора вона спілкувалась із колегою, а сьогодні дізналась про трагедію.

Фото: Instagram Дар’ї Гречіщевої / ©

“У мене немає слів. Ще вчора розмовляли”, – написала у Facebook Людмила Копиленко.

Речниця ДСНС у м. Києві Світлана Водолага зазначила, що вона також не може повірити у загибель колеги.

“Дашуля…Ти ж обіцяла танцювати на наших змаганнях…Даша, а Чорнобиль: “піст здав – піст прийняв”. Дашо, як же так?”, – прокоментувала смерть Дар`ї Гречіщевої Світлана Водолага.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: