facebook

“До останнього подиху думала про синів”: на Волині батько виховує 5 дітей, після смерті дружини

У селі Хоцунь Волинської області, Василь Корець сам виховує 5 дітей, після смерті дружини, яка відійшла у кращі світи після передчасних пологів.

Пише - джерело.

Про це повідомляє місцеве видання “Нове життя“.

Біда в родину Корців прийшла неочікувано. Минулоріч, у травні в жінки почались передчасні перейми.

“Жінка синів народжувала дуже швидко. Тож коли сказала мені, що, мабуть, родитиме, я аж злякався. Все просив її потерпіти, бо ж надто рано то все було. Коли ж приїхала «швидка», то Іринка ще відчувала, як дитинка ворушилася. А поки дібралася до лікарні, то, як казала мені, вже не було рухів“, – розповідає Василь Корець.

Медики повідомили чоловіку, що плід завмер. Вподальшому довелося видаляти «жіночі» органи. Але навіть після цього, не знаючи всієї правди, Ірина запитувала чоловіка: “А може, нам таки вдасться ще народити донечку?” Однак доля мала свій жорстокий план. Невідворотні ускладнення на нирки, пізніше довелося робити операцію на голові, бо ж відбулося зараження мозку. 24 червня жінка померла, серце не витримало всіх страждань, і зупинилося.

Читайте також:  Франківська прокуратура повідомила про підозру командирці взводу так званої “народної міліції ЛНР”

“Ще після останньої операції я поїхав до неї в Луцьк, бо ж весь час не міг бути поряд, синів ні на кого було залишити. А вона подивилася на мене так пильно-пильно і промовила: «Гляди дітей» Тоді відвернулася до стіни, і сльоза скотилася з її очей. До останнього подиху вона думала про синів“, – згадує Василь Іванович.

Найстаршому синові Сашкові виповнилось 10 років, наймолодшому Артемкові – всього два. А ще є Толик, Максимко та Руслан. Вони єдина розрада та втіха для тата, і водночас найбільша його опора й підтримка. Адже мамі, котра живе недалеко, вже більше вісімдесяти. Два брати мають інвалідність. Тож на їхню допомогу розраховувати не надто варто. А ось синочки, попри ще такий незначний вік, усіляко підсобляють таткові. Роботи всім вистачає. Адже господарка у пана Василя велика: кролики, гуси , кури, коріва, має двох свиней, у матері ще є кінь. Звісно, садить і городину, і поля шмат обробляє.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: