facebook

До чернівецьких дитячих садочків постачатимуть фальсифіковане масло з Прикарпаття (ФОТО)

Як інформувала “Галка”, експерти виявили найбільше фальсифікованого масла на Прикарпатті. Неякісну продукцію з Франківщини постачатимуть до чернівецьких дитячих садочків.

Пише - джерело.

Чернівецька міська рада уклала договір з молокозаводом, який згідно з результатами розслідування ТСН.Тиждень, один з найбільших порушників стандартів виготовлення масла в Україні.

У дитячий садочок “Малюк”, який знаходиться в одному зі спальних районів Чернівців, ходить 350 дітей. Усі вони тут харчуються кілька разів на день. Вершкове масло є складником багатьох страв у меню.

Ніяких підозр, що масло може бути фальсифіковане і в ньому є домішки в адміністрації не виникало.

“Супровідні документи та сертифікати в нормі. Вона смачне на смак. А далі ми не можемо сказати про його якості”, – каже директорка дитсадка Лариса Іванчик.

Про те, що продукція може бути неякісною адміністрація дізналася з випуску новин. Журналісти разом із фахівцями Держпродспоживслужби досліджували продукцію виробників масла по всій Україні.

Читайте також:  Борщівник Сосновського захопив на Калущині три гектари

Серед лідерів за кількістю домішок продукція Івано-Франківського молокозаводу – від 45% до майже 60%.

І саме це підприємство наприкінці 2019 року виграло тендер на постачання продукції в усі дитячі садочки Чернівців. Йдеться про 23 тонни масла за три мільйони 335 тисяч гривень.

У міській раді Чернівців зазначають, продукція Франківського молокозаводу вже викликала нарікання, але з ним знову уклали договір.

Детальніше у сюжеті ТСН:

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: