facebook

Для школярів створили додаток, який допоможе вчитися навіть без світла та інтернету

З зарядженими гаджетами уроки доступні навіть в умовах повного блекауту

Пише - джерело.

В Україні запрацював мобільний застосунок, який дозволяє продовжувати навчання під час блекауту.

Завдяки функції розумного завантаження навчальний матеріал з усіх предметів кожного дня дистанційно завантажується вчителями у пристрій. Дитина має змогу вже в додатку вчити уроки без електроенергії та інтернету, а також виконувати домашні завдання в додатку.

 

Додаток автоматично відправить їх на перевірку вчителю при відновленні звʼязку з інтернетом. Окрім того, у школяра залишається доступ до підручників і понад 17 тисяч інших методичних матеріалів.

Дитина сама може обирати, який предмет вчити саме зараз, не зважаючи на розклад, а після кожного пройденого уроку є завдання для перевірки знань, — пояснюють розробники.

Навчання у застосунку проходить у форматі комп’ютерної гри, де школяр стає головним героєм із персональним аватаром — лицарем чи принцесою у казковому онлайн-королівстві. Окрім звичайних оцінок, учень отримує чарівні кристали, золоті монети, кубки та інші нагороди, які дозволять «прокачати» свого аватара та перейти на наступний рівень: отримати доступ до наступного рівні гри — нової теми навчальної програми.

Читайте також:  Два ліцеї Прикарпаття увійшли у сотню найкращих шкіл України

Усе це мотивує дитину на отримання саме знань, а не оцінок. Батьки при цьому мають детальну статистику як за часом навчання, так і за його ефективністю й результативністю, а також зворотний зв’язок від викладачів, — переконані розробники застосунку.

Навчання учнів 5-11 класів проходить за ліцензією та програмою, яка відповідає вимогам Міністерства освіти та науки України. Учнів готують до складання ДПА та ЗНО, а в разі успіху вони отримують атестат державного зразка.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: