facebook

Дівчинка, яка постраждала в ДТП 8 серпня, загинула

Підлітки, яких збив п’яний водій у Шацькому районі Рязанської області, приїхали в село Лісове Конобеево на літні канікули. Про це розповіла знайома загиблого молодого чоловіка.

Пише - джерело.


Як стверджує співрозмовниця порталу, водій нібито їхав на великій швидкості, без включеного світла фар і наїхав на трьох дітей, які йшли з включеними ліхтариками на телефонах.

В результаті події загинув молодий чоловік, дівчина постраждала, ще одного підлітка дивом не зачепило.

– Двоє водіїв, що проїжджають повз зупинилися, один з них знайшов дітей в кущах, спочатку обривки одягу, а потім побачив, що світиться ліхтарик. Діти лежали недалеко один від одного. У Тимофія вже не було ознак життя, Оксана дихала і іноді видавала звуки. Приїхали поліція, «швидка», Тимофію діагностували смерть на місці, Оксану відправили на вертольоті в Рязань, – розповіла Рязанке.

Читайте також:  У Туреччині впав у прірву автомобіль з українками, є постраждалі

Дівчинці провели складну операцію, вона знаходиться в реанімації у важкому стані. У матері загиблого хлопчика залишилося двоє дітей. Як зазначила співрозмовниця порталу, хлопчик виріс в селі Лісове Конобеево, пізніше сім’я переїхала в Пронск. Дитина в цьому році закінчив коледж в Рязані і на літо приїхав в рідне село. Постраждала дівчина також приїхала в Лісове Конобеево на канікули.

Також співрозмовниця порталу розповіла про водія, що збив дітей. За інформацією Рязанке, раніше він нібито працював в поліції. Крім того, жінка повідомила, що в машині у нього в момент аварії нібито перебувала майже порожня пляшка горілки. Жінка стверджує, що чоловік сів п’яним за кермо нібито не в перший раз.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: