facebook

Дівчина три місяці займалася сексом з “чоловіком”, який виявився жінкою: шокувальна історія

На суді підозрювана розкаялася.

Пише - джерело.

У Великій Британії 21-річна дівчина три місяці вдавала з себе чоловіка заради сексу з 19-річною дівчиною. Коли її викрили – потерпіла звернулася до суду, звинувачуючи “коханого” в сексуальному насильстві. Кривдниця ж пояснила, що вона не мала злого умислу, а просто хотіла спробувати одностатеві стосунки.

Про це пише mirror.co.uk.

Королівський суд Честера встановив, що 21-річна Джорджія Білгем створила обліковий запис у соціальній мережі Snapchat. Вона назвалася Джорджем Паррі – наркодилером, який мав стосунок до банди. На суді Джорджія визнала, що цей факт був. Але вона стверджувала, що думала, що жінка, з якою вона займалася сексом, вважала, що вона справді жінка, а не чоловік.

Білгем сказала, що не отримувала жодного сексуального задоволення від цих зустрічей. Вона стверджувала, що не хотіла обманювати потерпілу. Джорджія розповіла суду, що в дитинстві була “трохи шибеником” і мала складні стосунки з матір’ю після того, як та розлучилася з батьком, коли Білгем була підлітком. І можливо, саме це спровокувало її вчинок.

Читайте також:  У Польщі знайшли мертвим 28-річного мешканця Заболотівської громади

Підозрювана додала, що вона ніколи не хотіла змінювати стать на чоловічу, але брала під сумнів власну сексуальність і знала, що її мати засудила б її за одностатеві стосунки.

Білгем розповіла, що ночувала в будинку заявниці, спала в її ліжку, але завжди була одягнена у спортивний костюм із каптуром.

Джорджію Білгем із Банбері Роуд, Альпрахам, графство Чешир, було визнано винною в тому, що вона вдавала з себе чоловіка для сексуального насильства. Проте її виправдали щодо вчинення восьми зґвалтувань і восьми випадків нападу з проникненням, скоєних у період від травня до серпня 2021 року.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: