facebook

Дідусь викликав поліцейських, бо не було за що купити їсти

У місті Рівне на вулиці Можайського 88-річний пенсіонер зателефонував до поліції, бо не мав коштів на їжу. Поліцейські миттєво зреагували на прохання дідуся. Про це розповіли у пресслужбі патрульної поліції у Рівненській області.

Пише - джерело.

“Екіпаж поліції вирушив за викликом на вулицю Можайського. Там зустрів їх чоловік поважного віку. Рівнянин розповів, що його дружина недавно померла, діти відмовились і давно не навідують, а грошей на харчування немає. Єдиний, хто інколи допомагає з продуктами – це сусідка”, – розповіли у пресслужбі.

“Мені потрібна допомога поліції! Допоможіть мені. Мені нема за що купити їжі”, – звернувся з хвилюванням до поліцейських дідусь. Вони одразу поїхали до магазину, купили все, що замовив дідусь. І зв’язались із соціальними службами, працівники якої обіцяли навідати пенсіонера найближчим часом.

Читайте також:  Звинуватила поліцейських у зґвалтуванні: подробиці п'яних розбірок із директоркою гімназії в Запоріжжі

За словами речниці патрульної поліції області Іванни Бояківської, наразі дідуся забезпечили всіма необхідними продуктами та ліками.

“Дідусь наразі має що їсти, в хаті прибрано, ліки є, тримається більш-менш, поговорити любить, але поратися біля плити – ні. Тож підкріпити іноді старенького порцією гарячих страв не завадить. З рештою, з допомогою небайдужих звісно, справляється”, – говорить Інна Бояківська.

Поліцейські взяли ситуацію з дідусем під контроль і обіцяли навідуватись до нього.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: