facebook

“Держава прогодує”: у Кривому Розі мати, яка залишила 9 дітей з речами під будівлею міськради, пояснила свій вчинок (відео)

Жінка скаржиться на неможливість прогодувати дітей.

Пише - джерело.

У Кривому Розі мати-зозуля залишила своїх 9 дітей з речами і свідоцтвами про народження під будівлею міськради. Жінку знайшли, і вона змушена була пояснити свій вчинок.

Про це повідомляють “Свои”.

За словами жінки, її на такий крок підштовхнули життєві обставини.

“У зв’язку з тим, що у мене немає можливості їх годувати і я на цей момент не можу оформити будь-які виплати – малозабезпечені чи аліменти, і я не можу забезпечити умови їхнього проживання, я їх відвезла в міськвиконком і залишила біля входу”, – розповіла жінка.

Мати-зозуля поскаржилася, що звернулася до служби у справах дітей селища Широке, куди вона переїхала з Кривого Рогу, щоб оформити виплати, але там стали вимагати пакет документів, зокрема й довідки про зарплату чоловіка, з яким вона офіційно не розлучилася. Через ненадані папери допомогу жінці на дітей не оформили.

Читайте також:  У сучасних дітей немає жодного “досить” – психолог

За її словами, вона стала вимагати, щоб дітей забрали у притулок, але їй повідомили, що місць там немає, єдине – можуть взяти, якщо вона напише відмову від дітей. Проблема не вирішилася і жінка залишила дітей під будівлею міськради.

“Не хочу більше мордувати їх голодом. Я знаю, що держава їх прогодує, тим паче там 7 пацанів зростає – вони будуть захищати Україну”, – сказала вона.

Наразі соцслужби прилаштували дітей до Центру реаблітації.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: