facebook

Депутати збираються внести зміни в карантин «вихідного дня»

Верховна рада планує заслухати доповідь міністра охорони здоров’я України Максима Степанова про ефективність карантину вихідного дня і в разі необхідності рішення буде відкориговане.

«На наступному тижні будемо слухати доповідь, чи спрацювало це і наскільки. Будемо робити якийсь ретроспективний аналіз цієї ініціативи. Якщо не спрацювало, будемо коригувати», – сказав глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія на брифінгу.
Міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко вважає, що в Україні потрібно ввести жорсткий карантин на новорічні свята. Глава Мінкульту пояснив свою позицію, коментуючи ініціативу, про яку повідомив раніше.
Група депутатів Ради направила до Конституційного суду подання, в якому вони просять скасувати ряд обмежень в рамках карантину вихідного дня.

Читайте також:  У Бюджеті-2021 не передбачено скорочення соцвиплат - міністр
Пише - джерело.

Україна планує отримати кредит у Міжнародному банку реконструкції та розвитку. Проект передбачає отримання 300 млн доларів на соцпідтримку в період пандемії COVID-19.

Президент України Володимир Зеленський пропонує відновити програми підтримки економіки.

З суботи, 14 листопада, в Україні почав діяти карантин вихідного дня. У МВС розповіли, які порушення були зафіксовані з боку громадських закладів в перший день.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: