facebook

Депутати міськради перейменували “МІУК” на “Теплий дім” (ФОТО)

Івано-Франківська міська рада погодила перейменувати КП “МІУК” на КП “Теплий дім”.

Пише - джерело.

Про це йшлося 27 грудня на засіданні позачергової сесії франківської міськради, інформує “Галка”.

Депутати міськради вирішили перейменувати комунальне підприємство Івано-Франківської міської ради “Муніципальна інвестиційна управляюча компанія” на комунальне підприємство “Теплий дім” Івано-Франківської міської ради.

“Підприємство створене для здійснення господарської, інвестиційної та управлінської діяльності, спрямованої на задоволення потреб територіальної громади міста Івано-Франківська, а також наймачів, орендарів та власників житлових та нежитлових приміщень (співвласників багатоквартирних будинків), в частині забезпечення сталого та енергоефективного функціонування житлового фонду, надання житлово-комунальних послуг, обслуговування переданих на баланс об’єктів благоустрою, а також обслуговування фізичних та юридичних осіб незалежно від форм власності з питань їх інформаційно-аналітичного та консультаційного забезпечення, здійснення іншої господарської діяльності з метою отримання прибутку”, – йдеться в статуті КП “Теплий дім”.

Статутний капітал підприємства – 170 мільйонів гривень.

“Сьогодні існує позитивна програма Уряду, і ми подали заявку на участь в програмі енергоефективності. Уряд попросив нас визначити для цього підприємство, і я думаю назва “Теплий дім” могла би гарно відповідати програмі енергозбереження. Хочу також, щоб разом із перейменуванням, змінилася риторика підприємства, робота з людьми. Організація має стати більш прозорою та доступною для містян”, – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Детальніше з проєктом рішення та статутом КП “Теплий дім” можна ознайомитися за посиланням.

Читайте також:  Вулиці Максимовича та Крайківського можуть перейменувати – бо названі в честь комуністів

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: