facebook

Дають 43200 грн на сім’ю: з’явилася нова фіндопомога — оформлюємо правильно

Українці можуть оформити нову фіндопомогу

Пише - джерело.

Українці, які постраждали від російської повномасштабної військової агресії, можуть звернутися за фінансовою допомогою до міжнародних організацій та благодійних фондів. Наразі йде приймання заявок на фіндопомогу від однієї з таких організацій, пише tehnofan.com.ua.

Повідомляється, що “Карітас Полтава” відкрив приймання заявок на фінансову допомогу для внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

На допомогу може претендувати сім’я, що складається щонайбільше з чотирьох осіб. У такому разі розмір виплати становитиме 10 800 грн у місяць. За три місяці сума може сягнути 43 200 грн.

Виплати можуть оформити ВПО, які зараз проживають у Полтавській області та протягом останніх 90 днів не отримували допомоги від інших організацій.

Претенденти на нову фінансову допомогу також мають відповідати деяким критеріям:

Сім’ї, у яких головою сім’ї є жінка;
Якщо у сім’ї є члени з першою чи другою групою інвалідності;
Якщо є люди з інвалідністю з дитинства першої чи другої групи.
При цьому дохід сім’ї не повинен перевищувати 6318 грн на одну особу на місяць. Для отримання допомоги необхідно подати такі документи:

Читайте також:  У Тязеві за 5 млн грн відремонтують дорогу

Паспорт чи ID карта, і навіть довідка про місце прописки;
Довідка ВПО на кожного члена сім’ї, а також ІПН;
Довідка про відкриття картки для виплат у форматі IBAN;
Документ, що підтверджує статус уразливості.
Зазначається, що заявки приймаються у порядку живої черги за адресою: м. Полтава, вул. Пилипа Орлика, 20/1. Звертатися слід у будні, тобто з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 17:00.

Додаткову інформацію можна отримати за такими телефонами: 0503464693 або 0503464881.

Карітас України входить до однієї з найбільших міжнародних мереж благодійних організацій у світі та Європі. У багатьох містах України є відділення організація, тому ВПО з інших міст слід стежити за оновленнями та бути першими, хто оформить фіндопомогу.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: