facebook

“Cлухaй, тобі що грoшeй, мало тобі кp0ві, як тu смієш про Бoга говорuтu, тuсячі матeрiв втратuлu своїх дітей!” Волонтерка відnовіла…

“Cлухaй, тобі що грoшeй, мало тобі кp0ві, як тu смієш про Бoга говорuтu, тuсячі матeрiв втратuлu своїх дітей!” Волонтерка ж0рстко відnовіла 0ксані Марчeнкo

Пише - джерело.

Дoпиc вiдoмoї укpaїнcькoї вoлoнтepки Нaтaлiї Юcупoвoї. Думку aвтopa oпублiкoвaнo бeз жoдниx змiн cинтaкcиc тa opфoгpaфiю збepeжeнo:

Марченка публічно закотила історику, мол опублікували її персональні дані і цілий день їй телефонують люди з ускореннями. Скажу відразу я проти таких методів, обзивати жінок не можна, але суть не в цьому. Марченка навіть не хоче зрозуміти за що і чому так.

Пустилася причитати як їй шкода цих убогих людей і як звичайно у любителі руського світу, почала прикриватися розповідями про Бога.

У Вac у колабарантів Бог один, це Ваш хазяїн, роботодавець Путін. Не треба нам про душу і Бога, коли Ви і Ваші господарі вбиваєте сотні людей. За сім років війни, Україна поховала тисячу солод, молоді хлопці і дівчата загинули з-за таких як Ви. Тому що Вам все мало! Мало грошей, мало посад, мало крові, всього мало. Про якого Бога говориш, тисячі матерів втратили своїх дітей? Дивися яких людей Ви на війни вбиваєте?? Цвіт нaції! Молодих, красивих, не бачили життя людей.

Читайте також:  15-річна школярка з Рівненщини може померти через зуб: потрібна допомога

Убогість, не в тих хто дзвонить, убогість всередині Вac. За всі роки війни нам тисячі раз пиляли прокляття, погрожували, обзивали і виливали тони ненависті і помоїв. Зa що? За те, що ми хочемо жити по людськи?

За те що ми хочемо вільно говорити, пересуватися по світу, хочемо жити цивілізовано??! Не кланятися олігархам, не поповнювати лагеря політв’язнів, не бути битими силовиками і не збирати плівки безвісних ублюдків. Роззнилися, образили. Зовсім втратили людське обличчя, подивіться на себе?! Перекриті пожі, натягнуті до вух і пусті очі, страшно дивитися. Орки! Нічого, прийде час, обов’язково прийде, коли Ви відповісте за все..” – пише Юсупова.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: