facebook

Чи можливе завершення війни у 2023 році? Три відомі астрологи дали прогноз

Чи можливе завершення війни у 2023 році? Три відомі астрологи дали прогноз

Пише - джерело.

Існує велика ймовірність того, що повномасштабна війна в Україні завершиться у 2023 році.

Астропрогнози озвучили три відомі астрологи.

За словами Влада Росса, президент РФ Володимир Путін усвідомлює, що програє битву з Україною, а постачання озброєння з кожним днем наближають заповітний день перемоги. Астролог не виключає, що повномасштабна війна закінчиться 2023 році.

Росс також попереджає, що Путін може піти ва-банк і наказати здійснити новий наступ на Київ.

“Якщо він абсолютно божевільний, то в лютому в черговий раз почне наступати на Україну”, – резюмував астролог.

Його колега Ірина Звягіна попереджає, що лютий буде досить напруженим місяцем, оскільки ЗС РФ продовжуватимуть наступати на позиції української армії, намагаючись окупувати якнайбільше територій.

Читайте також:  Це буде не рік, а казка: таролог Людмила Хомутовська сказала, коли на Україну чекає розквіт

“Я вже писала, що Україна має важкий період до квітня, поки Нептун вийде з опозиції до Марса, Сатурн піде глибше в Риби з опозиції до Сонця, Юпітер і Марс вже не надихатимуть Марс і Сонце в гороскопі Росії”, – продовжила астролог і додала, що після квітня ситуація в Україні почне налагоджуватись.

Ганна Вергелес також вважає, що 2023 року може завершитися повномасштабна війна в Україні. За її словами, цьому сприятиме сприятлива атмосфера, яка сконцентрувалася довкола нашої країни.

“Щодо завершення війни я виділила б три точки: найімовірніше, почнеться мирний процес навесні, навіть ближче до літа – кінець квітня, травня і перша половина червня”, – озвучила Вергелес свій прогноз.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: