facebook

Чи чекати на сюрпризи від березня. Синоптики дали прогноз погоди на перший місяць весни

Чи чекати на сюрпризи від березня. Синоптики дали прогноз погоди на перший місяць весни

Пише - джерело.

Найхолоднішим днем на місяць стане 5 березня

Після лютневого тепла, яке прогнозують синоптики, перший місяць весни також порадує українців справжньою весняною погодою. Опадів, до речі, у березні практично не буде.

Так, за даними сайту Meteoprog, що опублікував середню погоду в Україні на березень, весна в нашій країні розпочнеться з температури до +8 градусів вдень. Значне потепління очікується із 17 березня. З цього дня температура сягатиме +11 градусів і збільшуватиметься чи не з кожним днем. До кінця березня очікується до +16 градусів.

Читайте також:  “Жахливий снігопад суне в ці області України, лютий мороз накриє саме цей регіон”: синоптики повідомили про холод

У перші два тижні вночі ще можуть бути “мінуси” на стовпчиках термометрів. Проте вже після 18 березня температура повітря вночі триматиметься на рівні +3…+4 градуси. Наприкінці березня очікується до +5 градусів на ніч.

Опадів першого місяця весни практично не буде. Синоптики зазначають, що очікується лише один дощовий день – 16 березня. У решту днів буде або хмарна або сонячна погода.

Найхолоднішим днем за весь місяць буде 5 березня. Вдень температура повітря підніметься до +7 градусів, а вночі впаде до -1. Водночас найтеплішим за денною та нічною температурою стане останній день березня.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: