facebook

Чотири позашляховики від БФ “Вірні” поїхали до захисників. ФОТО

В Івано-Франківську Благодійний фонд «Вірні» передав для захисників 4 позашляховики. З них дві автівки для «Окремої президентської бригади».

Директор і засновник Благодійного фонду «Вірні» Андрій Матійчик розповів про те де і як вони купляють автівки.

Пише - джерело.

Машини приїхали з-за кордону, більшість з Британії. Вони приїжджають в доволі пристойному стані, ми доводимо їх до готовності і тоді передаємо захисникам. Саме від воїнів ми дізнаємось які автівки їм потрібні. Головне, щоб вони були справні – це ходова, мотор, коробка передач, турбіни. Серед особливих замовлень ми робили автомобілі з нічним баченням, – розповів директор фонду.

Благодійний фонд «Вірні» старається забезпечувати військовослужбовців різною технікою адже, крім автомобілів потрібні дрони, тепловізори, рації.
Цього разу 2 автівки поїдуть до «Окремої президентської бригади», одна для 81 бригади та ще 1 для спецпризначенців. Кошти на автівки зібрав сам фонд та люди, які підтримують їх ініціативи.

«Ми стараємось купляти автомобілі на пряму у власників, тому ціни є доволі лояльними. 4 позашляховики без ремонтів обійшлися в 15 000 фунтів. Середня ціна однієї від 4 до 5,5 тисяч фунтів. Загалом фонд передав вже 13 автомоблів. », – додав Андрій Матійчик.

Благодійний фонд “Вірні” тісно співпрацює з Івано-Франківською ОВА. За словами голови ОВА Світлани Онищук зараз потрібно максимально підсилюватися, щоб допомогти нашим хлопцям.

“Допомагають усі – волонтери, громадські організації, прикладом є ці 4 автомобілі. 2 з яких сьогодні їдуть на передову, і ще 2 за тиждень. Військові потребують автомобілів, дронів, мавіків, приладів нічного бачення. Благодійний фонд «Вірні» це приклад постійної роботи і підтримки ЗСУ», – додала Світлана Онищук.












The post Чотири позашляховики від БФ “Вірні” поїхали до захисників. ФОТО appeared first on Місто.

Читайте також:  У Калуші на благодійній виставці зібрали гроші на автівку для ЗСУ. ФОТО

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: