facebook

Чотири області під ударом: маг Шептицький передбачив помсту росіян

Роман Шептицький розповів, що з північного і південного напрямку можуть бути підсилені атаки.

Пише - джерело.


Маг Роман Шептицький в ексклюзивному коментарі УНІАН розповів, що росіяни почнуть з ще більшою інтенсивністю гатити по мирних містах України. Це напряму пов’язано з тим, що 8 жовтня Кримський міст зазнав руйнувань. Як уточнює експерт, у країні-агресорі до останнього сподівалися, що міст вціліє.

“Перше, що я взагалі бачу по розкладу, що ворог цього очікував, але до останнього сподівався, що цього не станеться. По енергії відчуваю, що після такого, як я називаю, це карма прилетіла, спрацював верховний суд”, – сказав Шептицький.

Він додав, що армія РФ почне мститися за свої поразки на всіх напрямках. Під удар можуть потрапити великі мирні міста.

“Я бачу протистояння. Двійка мечів і перевернута колісниця. Вони не знають наразі як на це реагувати. Але те, що ця подія ще стане черговим розколом, пришвидшенням краху путінської системи. І внутрішні конфлікти ще більше будуть, це однозначно так. Найбільше, що вони можуть зробити – це підлі таємні атаки, які можуть стосуватися цивільних пунктів”, – пояснив маг.

Читайте також:  Час готуватися: українським чоловікам за кордоном доведеться ставати на військовий облік

Він назвав регіони, де провокацій і підлих нищівних обстрілів слід очікувати найбільше.

“Є загроза певних терористичних моментів. Загрози пов’язані з мирними жителями. Це можуть бути зараз підвищені атаки дронами-камікадзе. Найбільше, де можуть бути потрапляння, зараз енергетично йдуть ті території, де безпосередньо фронтові лінії Запорізької, Донецької, Луганської і Харківської областей”, – додав Роман.

Шептицький зазначив, що не треба розслаблятися і іншим регіонам країні. Відтак, обстріли можуть торкнутися і західних регіонів України.

“Так само підвищений ризик спроби атаки по цивільних і інфраструктурних об’єктах навіть Західної чи Центральної України”, – резюмував чоловік.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: