facebook

Чоловік вбив сусідів та інсценував їхнє самогубство

16 вересня в місті Охтирка Сумської області сталася трагедія. 36-річний чоловік вбив двох людей та намагався приховати злочин. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

До поліції звернувся місцевий житель і повідомив про зникнення сусідів. Коли поліцейські прибули за викликом, вони виявили в будинку два трупи — повішеного чоловіка та його співмешканку. У загиблих на тілі були сліди від побоїв.

Пише - джерело.

“Спочатку здавалося, що нібито чоловік побив до смерті співмешканку, а потім вчинив самогубство через повішання. Однак, під час проведення слідчих дій встановлено, що до злочину причетний зовсім інший чоловік. Як з’ясувалося, 12 вересня 2020 року до загиблих приходив їхній знайомий. На ґрунті ревнощів він спочатку задушив 42-річного чоловіка, а потім побив до смерті 54-річну жінку. Щоб уникнути покарання, інсценував самогубство чоловіка”, — йдеться в повідомленні.

Читайте також:  На Прикарпатті жінка наклала на себе руки

У поліції відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство та умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Невдовзі чоловіку оберуть запобіжний захід.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: