facebook

Чоловік розбагатів на радість дружині, але вона подала на розлучення: що трапилося

Спочатку дружина тішилася успіхам чоловіка, поки до їхнього будинку не завітали поліцейські.

Пише - джерело.

В Ізраїлі, у Єрусалимі, чоловік, який багато років працював у банківській справі, вирішив змінити кар’єру та започаткував приватний бізнес. Протягом тривалого часу він дуже добре заробляв, поки одного ранку все не закінчилося.

Історію ізраїльтянина надає mynet.

“Понад 10 років мій чоловік працював у банку, на різних посадах і в хороших умовах. Він створив собі гарне ім’я, отримував хорошу зарплату, і ми були щасливі. Одного вечора ми пішли в ресторан, і раптом він сказав мені, що вирішив залишити банк і почати працювати фрілансером на ринку капіталу”, — розповіла дружина бізнесмена.

За її словами, вона без ентузіазму зустріла зміни у житті чоловіка, нагадавши йому про випадки, коли люди втрачали свої гроші у такому випадку.

“Не хвилюйся, моя красуне. Я обіцяю тобі, що у новій професії нам нічого не бракуватиме, я зароблятиму більше, ніж заробляю зараз”, — відповів їй бізнесмен.

Однак з часом страх дружини щодо їхнього фінансового майбутнього зменшився, оскільки її чоловік майже щодня повертався з великими сумами готівки.

Читайте також:  Після підриву Каховської ГЕС велика вода уже загрожує Миколаєву: яка ситуація в місті

“Якщо до змін наше життя було хорошим, то з тих пір воно перетворилося на здійснену мрію. Я довірилася йому із заплющеними очима, я дуже ним пишалася, і я бачила, що він також радий новій роботі”, — згадує жінка.

Але майже через два роки життя жінки перетворилося на кошмар.

“Одного ранку мій чоловік, я і діти прокинулися від гучного стуку в двері. До нас прийшли поліцейсьіх. Вони пред’явили нам ордер на обшук та заарештували мого чоловіка. Я і чоловік не розуміли, що відбувається”, — розповіла вона.

Однак через деякий час жінка дізналася, що причиною арешту стала нова професія її чоловіка — “ринок капіталу”, як він представив його на початку, — виявився ринком азартних ігор. Чоловік брав участь в управлінні казино.

“Це було шоком для мене. Мені здавалося досить дивним, що він повертається з великими сумами готівки, але я йому повірила і тільки коли його заарештували, я все зрозуміла. Я повідомила йому, що хочу розлучення”, — розповіла жінка.

Наразі триває підготовка до процесу про розірвання шлюбу.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: