facebook

Чоловік повідомив про коронавірус у кума, щоб до нього приїхала швидка

Мешканець Тернополя повідомив на 102 про те, його знайомий контактував з громадянами з Китаю і тепер з температурою перебуває вдома, наражаючи на небезпеку сусідів.

Пише - джерело.

Слідчо-оперативна група Тернопільського відділу поліції виїхала за адресою. Двері квартири, номер якої назвав абонент, ніхто не відкрив, пише Відділ комунікації поліції Тернопільській обл.

На наступний день поліцейські розшукали власника квартири. Той категорично заперечував, що викликав поліцію. Він сказав, що поліції дзвонили з номера свого кума, який живе з ним в одному будинку, але в іншій квартирі.

Читайте також:  Ці знаки Зодіаку рідко кому підходять у коханні. З ними важко будувати стосунки!

41-річний жартівник зізнався, що дійсно телефонував на 102. Зважився на це після того, як працівники швидкої допомоги відмовилися приїжджати на його виклик.

“Мені було погано, піднявся тиск, і я подзвонив на 103. Там мені відповіли, що швидка допомога не приїде, бо з таким діагнозом треба звертатися до дільничного лікаря. Розлючений я набрав поліцію і повідомив про нібито хворого знайомого і про те, що у нього коронавірус. Через кілька хвилин ще раз подзвонив на швидку і теж розповів цю історію. Тоді все швидко приїхали”, – розповів той.

Чоловікові загрожує штраф.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: