facebook

ЧОЛОВІК НАРОДИВ ДИТИНУ, БО ЙОГО КОХАНА НЕ МОГЛА ЗАВАГІТНІТИ (ФОТО)

Заради цього він призупинив свій трансгендерний перехід.

Пише - джерело.

У Великій Британії 27-річний трансгендерний тато Калеб Болден призупинив свій перехід, щоб народити дитину.

Про це пише nypost.com.

Його партнерка, 25-річна Ніам Болден, не могла завагітніти. Жінка пережила три викидні, серед яких мертвонародження близнюків у 23 тижні і 27 тижнів. Після цього Болден сказали, що вона, ймовірно, ніколи не матиме дітей, тому що її яйцеклітини були незрілими і нездатними до запліднення.

Пара розглядала декілька альтернативних варіантів, серед яких лікування безплідності вартістю 90 000 доларів. Зрештою вони вирішили, що Калеб виносить їхню дитину.

Припинення ін’єкцій тестостерону, щоб завагітніти, було важким рішенням для трансгендерного батька, який розпочав свій перехід 2017 року.

“Це було несамовито. Перехід – це те, чим я хотів займатися від юних років, – зізнається Калеб, менеджер магазину. – Але я знав для себе та своєї партнерки, що це те, чого ми завжди хотіли, і я хотів спробувати”.

Він припинив ін’єкції тестостерону в січні 2022 року. Пара познайомилася зі своїм донором сперми в соціальних мережах і одразу ж порозумілася. Калеб погодився продовжити, використовуючи внутрішньоматкову інсемінацію – лікування безпліддя, яке, згідно з Penn Medicine, дає сперматозоїдам більше шансів запліднити яйцеклітину.

Лікарі повідомили йому, що є велика ймовірність, що він не зможе завагітніти, але протягом шести місяців і трьох спроб все вдалося.

У міру того, як його живіт ріс, усе більше людей помічали трансгендерного батька з круглим животом, що викликало неоднозначні думки.

Читайте також:  81-річний італієць з нез’ясованих причин застрелив 67-річну українку.

Він сказав, що більшість його друзів і родини підтримували його, але деякі припустили: “Чоловіки не можуть завагітніти”. Калеб згадав, що більшість його колег не знали, що він трансгендерний чоловік, доки він не повідомив, що вагітний.

У травні 2023 року Калеб природним шляхом народив дівчинку Іслу-Рей у лікарні Вест-Саффолк.

Команда дозволила Болдену народжувати в окремій палаті, щоб зберегти його конфіденційність. Вони навіть розробили план спеціалізованого догляду, що враховує потреби Калеба. Проте процес пологів не минув без проблем.

“Під час пологів частота серцевих скорочень дитини швидко знижувалася, і мені зробили епізіотомію – хірургічне надрізання промежини та задньої вагінальної стінки. Шви розійшлися і протягом п’яти тижнів у мене були постійні інфекції. Я не міг рухатися”, – сказав він.

Він намагався годувати грудьми, але “виявив це досить складним”.

Унікальна родова подорож спричинила у Калеба певні сумніви щодо ролі, яку він зіграв для своєї доньки.

“Я знаю, що вона моя донька, і я народив її, але для мене це було дуже дивно, і я не почувався батьком для неї”, – зазначив він.

Однак тепер, коли він повністю одужав, Калеб відчуває зв’язок із поповненням у родині. Після успішної вагітності сім’я планує розширити свою щасливу оселю від трьох осіб до чотирьох.

“Я хочу ще раз виносити дитину, перш ніж знову почну приймати тестостерон, – каже Калеб. – Я планую зробити це пізніше цього року і знову використовуватиму того ж донора сперми”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: