facebook

ЧОЛОВІК НА ОЧАХ У ДІТЕЙ ПОБИВ ТА ПОВІСИВ СОБАКУ.

В Івано-Франківській області чоловік повісив собаку на очах у сусідських дітей. Жахливу інформація з фотографіями розповсюдили в соцмережах.

Пише - джерело.

Як повідомили в Коломийській міськраді, мер Богдан Станіславський дав завдання заступнику і старості села з’ясувати, чи це не фейк. На жаль, факт підтвердився, тому староста вже звернувся у правоохоронні органи, пише newsroom. У зоозахисній організації “UAnimals” повідомляють, що спочатку чоловік бив собаку, а тоді повісив його.

Діти, які це спостерігали, зняли й розмістили фото та відео цього жорстокого поводження з твариною в соціальних мережах.

Читайте також:  Білоруські військові напали на польських прикордонників: подробиці

Ці кадри миттєво набули розголосу. Поліція вже приїхала на місце злочину і вилучила тіло собаки на експертизу. Зоозахисники також звернулися до поліції за частиною 2 статті 299 Кримінального кодексу України: жорстоке поводження з тваринами, вчинене у присутності малолітнього чи неповнолітнього.

За це передбачене обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: