facebook

Червоний Хрест забороняє Україні використовувати їхню емблему, – Зеленський

Міжнародна організація “Червоний Хрест” забороняє Україні використовувати їхню емблему для евакуаційного транспорту.

Пише - джерело.

За словами президента, Україна побачила конкретну згоду російської сторони щодо гуманітарного коридору з міста Суми, і не тільки для наших людей, але й для іноземців – громадян Індії та Китаю, які навчалися там. Про це заявив Президент України під час звернення, передає 24 канал.

Мені сказали, що Червоний Хрест забороняє використовувати нам їхню емблему на евакуаційних машинах, які виконують ці гуманітарні місії. Ніби це їхня власність. І це показово, це говорить дуже багато,
– сказав Зеленський.

Читайте також:  Росія направить в Україну ще 1000 «вагнерівців» для підсилення частин, які відступають

За його словами, заборона свідчить, що деякі дуже впливові люди вирішили поставити хрест на українцях.

“Але ми цього не допустимо. Наші друзі з нами, я буду звертатись безпосередньо до народів світу, якщо їхні лідери не докладатимуть усіх зусиль, щоб зупинити цю війну, цей геноцид”, – сказав президент.

Раніше Ірина Верещук зауважила, що наразі дуже багато спілкується з представниками Червоного Хреста. Здається, що ця організація під білим прапором, яка має нейтральний статус та понад двохсотлітню історію, принижується перед Росією. Представники Червоного Хреста бояться навіть взяти листа з підтвердженням маршруту гумкоридору.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: