facebook

Через сніг без світла села в 5 районах Прикарпаття, на дорогах – ожеледиця

У зв’язку з сильними опадами, рясними снігопадами, по області без світла залишилися 14 населених пунктів. Цілу ніч дорожники прочищали дороги державного значення.

Пише - джерело.

Про це повідомили в управлінні НС ОДА.

Станом на 7.00 сьогоднішнього ранку без електропостачання були 3 повністю та 11 частково сіл та містечок у Яремчанському, Рожнятівському, Надвірнянському, Калуському, Долинському районах.
На дорогах Прикарпаття – ожеледиця.

“Періодично сніг посилюється. Працює техніка по всіх напрямках, які є в нашому експлуатаційному утриманні”, – поінформувало ПБС.

На відео: дорога Н-10 (неподалік села Ценжів Тисменицького району)

Станом на вчорашній вечір була заметена дорога Т-09-05 “Делятин-Раківчик”. Саме на Яремчанщині і Надвірнянщині як правило бувають найінтенсивніші снігопади, додали в ПБС.

Читайте також:  На Житомирщині 16-річний хлопець після побаченння стрибнув з тридцятиметрового мосту у річку

“Наші хлопці тут також працюють. Відео зроблено неподалік села Добротів”, – інформують дорожники.

На місцевих дорогах Франківщини зберігається ожеледиця. У високогір’ї та по всій території області вночі і вдосвіта температура повітря впала до мінусових значень.

“Незважаючи на карантин, дорожні бригади ПБС забезпечують проізд дорогами державного значення. Зважаючи на вимоги карантину і ускладнення погодних умов переконливо просимо усіх залишатися вдома і утриматися від поїздок”, – звернувся до прикарпатців голова обласної Служби автомобільних доріг Василь Буджак.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: