facebook

Через негоду знеструмлено 80 населених пунктів у п’яти областях – ДСНС

У Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомили, що у ніч з 16 на 17 червня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, пориви вітру) знеструмлено 80 населених пунктів у 5 областях.

Пише - джерело.

За даними ДСНС, нині знестумленими залишаються 46 населений пунктів у Житомирській області, 16 – у Київській , 11 – у Черкаській, 4 у Кіровоградській та 3 – у Дніпропетровській.

Повідомляється, що до відновлення електропостачання залучені бригади обленерго.

Також рятувальники повідомляють що 16 червня на території 5 областей, а саме: Дніпропетровської, Хмельницької, Запорізької, Закарпатської та Черкаської областей внаслідок негоди впали 34 дерева, внаслідок чого постраждало 4 особи (госпіталізовані до лікарні).

Читайте також:  Чорнобильська АЕС повністю знеструмлена

Крім того пошкоджено 6 автомобілів, підтоплено частково 4 вулиці протяжністю 4,1 км, 7 подвір’їв та 2 підвала.

“Підрозділами ДСНС повалені дерева розпилено та прибрано, відкачано 485 кубічних метрів води та відбуксировано 11 автомобілів”,
– розповіли у відомстві та додали, що від служби НС залучалося 106 спіробітників особового складу та 37 одиниць техніки.

Що відомо
За даними синоптиків, в Україні найближчими днями очікується спекотна погода, температура повітря до +33 градусів, а також дощі, град і шквальний вітер.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: