facebook

Через негоду виставу “Нація” на горі Піп Іван дадуть лише онлайн

Франківський драмтеатр попередив про зміни у програмі туристів та шанувальників театру, які чекають виставу “Нація” на горі Піп Іван.

Згідно з останньою інформацією, отриманою організаторами акції “Недосяжна нація”, 24 та 25 серпня в районі гори Піп Іван (Попіван) очікується погіршення погодних умов. Про це з посиланням на синоптиків повідомляють в управлінні ДСНС в Івано-Франківській області.

Пише - джерело.

У зв’язку з цим організатори вистави «Нація», яку у День Незалежності заплановано зіграти на будівлі Міжнародного наукового центру «Обсерваторія» Прикарпатського та Варшавського університетів, прийняли рішення про проведення її всередині приміщення.

Читайте також:  Франківська співачка презентувала нову пісню і кліп про інопланетянку (ВІДЕО)

У глядачів, які планували цього дня вийти на вершину гори і побачити дійство наживо, такої можливості через негоду і перенесення сцени не буде.

При цьому всі охочі побачити виставу “Нація” у виконанні Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка на обсерваторії гори Піп Іван (Попіван) 24 серпня матимуть можливість побачити її у режимі онлайн, інформують в театрі.

За годину до початку вистави опублікують оголошення про точний час початку трансляції та посилання на всі ресурси, на яких кожен зможе доєднатися до цього унікального заходу в режимі реального часу.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: