facebook

Часто жінки хочуть бути гарнішими і йдуть на сумнівні процедури, які змінюють їх до непізнаваності

Результати косметичних процедур зі спотворення жінок, яким хотілося бути гарними

Пише - джерело.

Гниття обличчя, відпадання шматків губ, страшні інфекції, сліпота

Із поступовим ослабленням ізоляції від коронавірусу попит на косметичні процедури знову виріс. Але ці жахливі фотографії можуть змусити вас двічі подумати, перш ніж дозволити комусь доторкнутися до свого обличчя з голкою. Це важливо знати через те, що у Європі 59% дівчат у віці від 13 до 24 років наповнювачі для губ вважають такою ж звичайною справою, як стрижку або манікюр. 68% говорять, що у друзів були або є наповнювачі.

А тим часом лікарі попереджають, що через неприємні ускладнення від наповнювачів, від чорної гниючої плоті до твердих, горбистих губ і неприємних бактеріальних інфекцій, жінка може назавжди залишитися спотвореною. Однак в більшості випадків жінкам не повідомляють про ці жахливі побічні ефекти.

На жаль, в Україні таких випадків багато. І газета «ЯСНО» неодноразово писала про наших землячок, які стали жертвами недобросовісних косметологів. Нині ж поговоримо про те, що у Європі, де косметичні клініки вважаються зразком косметології, такі випадки теж непоодинокі.

Читайте також:  Як в липні зростуть пенсії та соціальні виплати. Кому чекати доплат і в яких розмірах

Газета The ​​Sun навіть запустила кампанію, спрямовану на переслідування шахраїв і підвищення обізнаності про небезпеки, з якими стикаються жінки.

Провідний експерт, пластичний хірург-консультант Найл Кіркпатрік, що спеціалізується на виправленні невдалих операцій з наповнювачами, попереджає, що люди схильні до ризику гниття тканин, жахливих інфекцій – навіть сліпоти. За оцінками експертів, лише у Британії щонайменше 200 жінок втратили зір після встановлення їм наповнювачів.

«Існує довгий список ускладнень, які можуть виникнути при ін’єкціях філерів, і майже всім пацієнтам, які приходять до мене з проблемами, ніколи не повідомляли, що вони можуть виникнути», – каже хірург.

Більшість його пацієнтів навіть не знають, що їм вводили в шкіру, що ускладнює ситуацію, якщо щось іде не так.

«Часто буває дуже важко дізнатися, що саме вводили пацієнтам, тому що в клініках не ведеться відповідна історія хвороби», – наголошує лікар.

Він розкриває лише деякі з жахливих ускладнень, виявлених в медичних звітах…

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: