facebook

“БУВ ПРАЦЬОВИТИМ І ЗАВЖДИ ПРИХОДИВ НА ДОПОМОГУ”: СТАЛО ВІДОМЕ ІМ’Я УКРАЇНСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО, ЯКОГО НА ДОНБАСІ ВБИВ СНАЙПЕР БОЙОВИКІВ

Українському військовому було лише 22 роки.

Пише - джерело.

На Донбасі поблизу Новотроїцького 1 грудня у результаті снайперського обстрілу бойовиків загинув солдат 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” Валерій Геровкін. Трагедія сталася ввечері на спостережному посту.

Про це повідомляється на сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр.

У військовій частині розповіли, що український захисник народився 21 липня 1999 року, був родом із Краматорська. Мав середню спеціальну освіту. До лав Збройних сил вступив торік у вересні, у холодноярській бригаді піхотинець служив близько року. Зазначається, що у нього залишилася мати Ганна і батько Євгеній, а також кохана дівчина.

Товариші за службою називали його “Гера”. За словами побратима із позивним “Матрос”, Валерій був завжди на позитиві. На момент поранення побратим був поруч і намагався врятувати військового, утім, смерть настала практично миттєво.

Читайте також:  В зоні ООС загинув військовий з Рівненщини (ФОТО)

“З ним завжди було легко знайти спільну мову. Ми могли просто зібратися, посидіти за столом, попити разом чаю, погратися в ігри на телефоні. Валера мріяв іти до армії давно, але хотів закінчити навчання. Знаю, що в нього була кохана дівчина – показував її фото в телефоні”, – розповів побратим із позивним “Матрос”.

Сержант роти, в якій служив загиблий, додав, що Валерій був працьовитим та розумним хлопцем.

“Завжди приходив на допомогу своїм побратимам. Займався спортом – піднімав гирі. Це була його перша ротація в ООС”, – каже Віталій.

У військовій частині висловили співчуття рідним загиблого українського захисника.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: