facebook

Буковель запропонував 31,63 млн грн за «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів»

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях провело електронний аукціон з продажу Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів».

Пише - джерело.

ТОВ «Буковель» запропонувало за об’єкт 26,36 млн. гривень або 31,63 млн. гривень з урахуванням ПДВ,
Покупцеві пропонують придбати цехи, виробничі корпуси та адміністративні приміщення, їдальню, корівники, пташники, гаражі загальною площею понад 46,7 тис. кв. м і дві земельні ділянки загальною площею понад 12,3 га у с.Микитинцях на околиці Івано-Франківська. До складу лота також входить обладнання комбінату та 14 транспортних засобів.

Із 2019 року виробництво зупинено, підприємство основний вид діяльності не здійснює. Однак на ньому значаться 19 співробітників.

Читайте також:  Знищені лісові гриби та ягоди: через негоду прикарпатці втратили основне джерело прибутку

Частина об’єктів нерухомості ДП “Івано-Франківський КХП” перебуває в податковій заставі. На все нерухоме майно підприємства накладено арешт державною виконавчою службою.

Згідно із заявленими умовами продажу, покупець повинен буде погасити борги із зарплати і перед бюджетом у розмірі 70,15 млн грн упродовж шести місяців. Протягом півроку переможець аукціону також не має права звільняти чинний персонал підприємства.

За даними Youcontrol, бенефіціарами ТОВ «Буковель» вказані жителі Швейцарії Палиця Захар Ігорович та Палиця Оксана Василівна. Захар Палиця є сином відомого політика та бізнесмена Ігоря Палиці (фракція «За майбутнє») – бізнес-партнера олігарха Ігоря Коломойського.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: