facebook

Будинок на Прикарпатті, на який впав літак, відновленню не підлягає: в ньому жили три родини

Тут мешкають фактично три сім’ї з 9 людей.

Пише - джерело.

Родина, житло якої зруйнувала авіатроща, поки житиме в готелі. А відновити будинок обіцяють допомогти чиновники. Напередодні на двоповерхівку у селі Шепарівці упав і загорівся легкомоторний літак. Пілот та троє його пасажирів загинули.

Про це з місці трагедії повідомляє кореспондентка ТСН Алла Пасс.

Поки що нової інформації про хід розслідування авіакатастрофи ні від поліції, ні від членів комісії немає. Летовище зачинене. А от у будинку, на який літак впав, людно. Його мешканці за допомогою друзів намагаються врятувати бодай щось. Але направду – на вряд чи їм це вдасться – згоріло буквально усе: меблі, одяг, продукти. Адже після вибуху літака будинок спалахнув як свічка.

Читайте також:  В авіакатастрофі на Прикарпатті загинули пілот та троє громадян США

Але найгірше навіть не речі, сам будинок відновленню не підлягає, сказали експерти його власникам. Тут мешкають фактично три сім’ї з 9 людей, з яких 4 – діти.

Зараз на кілька днів їх прихистили у себе місцеві готельєри. Небайдужі люди допомагають одягом та харчами.

Нагадаю, в цій авіатрощі загинули усі, хто був на борту: троє пасажирів та пілот. Пасажири – хасиди, 2 з них громадяни США, один з Великої Британії. В Ізраїлі вчилися на раввинів. До України приїхали на відпочинок.

Загиблий пілот – Ігор Табанюк. Військовий льотчик з 40-річним стажем. Більше 10 останніх років у Коломиї він відроджував малу авіацію.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: