facebook

Буде важкий тиждень: екстрасенс передбачив бої і швидку перемогу

Буде важкий тиждень: екстрасенс передбачив бої і швидку перемогу

Пише - джерело.

Роман Шептицький стверджує, що протягом наступного тижня з 13 по 19 лютого окупанти будуть тиснути з новою силою, намагаючись використати момент очікування поставок зброї в Україну.

Відомий екстрасенс Роман Шептицький зробив таро-прогноз щодо війни в Україні на тиждень з 13 по 19 лютого 2023 року. За загальною характеристикою випадає тиск і печаль.

П’ятірка мечів сигналізує про те, що найближчі сім днів пройдуть в очікуванні, а також протягом цього часу може бути загострення військової ситуації.

“Можна сказати, що почався останній масштабний наступ на Україну. Ворог розуміє, що ми ще очікуємо приходу зброї, танків і так далі, і вони хочуть максимально використати цей момент”, – сказав маг Роман Шептицький.

Читайте також:  Український десантник власноруч збив вже два новенькі російські Су-34

Попри те, що у окупантів будуть спроби просуватися, українська армія буде мужньо тримати оборону. Ось що Шептицький сказав з цього приводу:

“З понеділка, 13 лютого, там, де раніше була стіна, ми будемо йти напролом. Навіть ті, хто зараз займає пасивну позицію, будуть активуватися в плані допомоги Україні”.

Карти Таро кажуть, що 14 лютого можуть бути якісь хороші новини в цьому плані. Це може бути нова допомога, підтримка з несподіваного боку, стрімкі успіхи на фронті, проблеми в російській армії або в самому Кремлі.

Шептицький додав, що доведеться чекати – позитивна динаміка обов’язково буде.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: