facebook

Буде кілька операцій: астролог дав прогноз, коли завершиться війна в Україні і що буде з Кримом. Відео

Буде кілька операцій: астролог дав прогноз, коли завершиться війна в Україні і що буде з Кримом

Пише - джерело.

Астролог та екстрасенс Сергій Кобзар передбачив, коли Україна виграє війну проти Росії і що чекає на нашу країну після цього. За його словами, ще на початку березня стало зрозумілим, що Україна вже перемогла.

При цьому буде кілька угод між владою двох країн. Про це Кобзар розповів в етері програми “Зоряна дорога”, яка виходить на Youtube каналу “Україна”.

“Ми вже виграли, просто потрібно це зафіксувати. У розкладі випадає так, що буде кілька угод. Перша – дуже скоро, у квітні-травні. Друга – ближче до середини або кінця літа. Але вийдемо з гарячої фази ми в найближчий місяць. Коли всі виїжджали, я казав, що на травень ми вже повинні смажити шашлики”, – сказав екстрасенс, провівши розклад на картах Таро.

Читайте також:  Астролог назвала дату “переможної події” для України

Він додав, що тимчасово окуповані РФ території Донецької та Луганської областей наші захисники можуть дуже швидко відбити. Але щодо Криму, то півострів, швидше за все, буде нейтральною територією.

“Після цієї війни буде період відновлення – причому за рахунок сторони, що програла. Вони дадуть гроші, а відбудовуватимемо півтора-два роки, максимум – три”, – спрогнозував астролог.

Він також зазначив, що після цього протягом 5-7 років в Україні піде стрімке зростання.

“Головне зараз – не панікувати, тому що цього і добивається ворог. Треба вірити у ЗСУ, у Президента. Економіку відбудуємо. Безумовно, шкода наших безневинних людей, постраждалих, убитих. Їх не повернеш. Але ми все одно маємо йти вперед”, – резюмував Кобзар.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: