facebook

Буде дуже склaдно: Екстрасенс нaлякав прогнозом для України до кінця року

Також астроексперт відповів на запитання, чи буде повторний наступ на Київ.

Пише - джерело.


Фіналіст шоу “Битва екстрасенсів” Денис Маклашевський зробив прогноз для України на важливу для нашої країни дату – 24 серпня, коли вона відзначає День Незалежності. Також він розповів, що на нас чекає взимку.

Як зазначив астроексперт в YouTube-каналі “Мій світ”, 24-го серпня він не бачить таких масштабних прильотів, яких потрібно боятися і тікати.

“Я не прив’язуюся до 24-го числа, для мене це абсолютно звичайний день. Не бачу таких масштабних прильотів у цей день, що потрібно боятися, потрібно тікати”, – говорить Маклашевський. Він додав, що погіршення ситуації не буде.

Читайте також:  Путін до Ердогана: Зупинюся, коли Київ виконає вимоги РФ

Крім того, він відповів на запитання, чи буде повторний наступ на Київ. “Не буде, я вже раніше про це говорив”, – запевнив екстрасенс.

Також Маклашевський стверджує, що не буде наступу Білорусі на Україну.

А ще на тлі розмов про важку зиму для українців астроексперт розповів, що світло у нас буде, з газом можуть бути проблеми. У плані продуктів харчування, каже екстрасенс, буде дуже складно. Але це не буде голод.

Раніше астролог Яна Езотеричка зробила прогноз для України на найближчий час і визначила міста, над якими нависла серйозна небезпека.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: