facebook

Буде день капітуляції Росії: астролог назвав ключові дати 2023 року

Буде день капітуляції Росії: астролог назвав ключові дати 2023 року

Пише - джерело.

На життя людей у 2023 році потужно вплинуть чотири важливих затемлення, коридори яких очікуються з 20 квітня до 5 травня і з 14 до 28 жовтня. У день великого місячного затемнення може відбутися капітуляція країни-терористки Росії.

Про це розповів астролог Влад Росс для Главреда.

Перше сонячне затемнення відбудеться 20 квітня під впливом Плутона, що ймовірно принесе серйозні зміни і кризи, які стосуватимуться великої кількості людей, зокрема у РФ.

“І саме у квітні там можуть трапитися бунти чи громадянська війна. Вісь затемнення – Овен-Терези – буде виділяти тему відносин з собою та іншими людьми. Для багатьох це затемнення покладе край складним і виснажливим відносинам. Для когось це стане новою сторінкою в житті, в розумінні себе і своїх справжніх бажань. На перший план вийдуть особисті трансформації. Якщо у вас були якісь ініціативи і амбіції, то цілком можливо поблизу цього затемнення вони будуть вириватися назовні з великою силою”, – пояснив астролог.

Наступне затемнення 5 травня буде місячним і великим. Ця дата має потенціал стати днем повної поразки та капітуляції Росії.

“5 травня нас чекає місячне затемнення, тобто в день народження Карла Маркса. У країні, де прижилося вчення Маркса, може трапитися щось страшне. Затемнення буде поблизу 9 травня, і ця дата може стати днем капітуляції і поразки Росії. У травні стане зрозуміло, що РФ остаточно і безповоротно програла цю війну. Це місячне затемнення на Урані вказує на несподівані різкі зміни, особливо у фінансовій сфері. Почне валитися рубль. Фінансова нестійкість буде серйозним чином позначатися на Росії. Це затемнення все ще утримує увагу на фінансовій осі Скорпіон-Телець і натякає на те, що ми повинні озирнутися назад у минуле. Ті зміни, які нас очікують поблизу даного затемнення, будуть логічним продовженням минулого, або ж нам доведеться дивитися в минуле і робити висновки. Тому краще всі свої грошові борги повернути до 5 травня”, – наголосив Влад Росс.

Читайте також:  Війна в Україні: астролог передрекла нове загострення та переломні події

14 жовтня – кільцеве сонячне затемнення – час, коли може відбутися суд у Гаазі за воєнні злочини росіян.

“Це пов’язано з дипломатією, символ його – два коні, які мчать. Це сонячне затемнення може відкрити новий коридор і надати нові фінансові можливості на осі Телець-Овен. Увага буде прикута до дипломатії, судів та юридичних справ. Ймовірно, в цей час відбудеться суд в Гаазі над злочинцями РФ”, – зауважив Росс.

Останнє затемнення у 2023 році прогнозується на 28 жовтня. Воно буде частковим, тому вплине насамперед на емоційних та імпульсивних людей.

“28 жовтня нас чекає часткове місячне затемнення на осі Телець-Скорпіон. Воно буде проходити за участю Марса, Меркурія і Юпітера. Це положення планет може вказувати на втрату синхронності в діях, бажаннях і потребах. Дії в цей час можуть не відповідати цінностям, а поспішність і імпульсивність цілком можуть привести до бід. У цей час не варто вкладати гроші, діяти зопалу, особливо в тому, що стосується фінансів, ресурсів і особистого здоров’я”, – резюмував астролог.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: