facebook

Буданов знав, що Кремль буде атакований

Російська пропаганда стверджуватиме, що вони “запобігли найбільшій катастрофі людства”, говорячи про атаку на Кремль, вважає Буданов.

Пише - джерело.

Російська пропаганда працює на відмінно. Атаку на Кремль вони покажуть як “перемогу”.

Про це повідомив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов в “YahooNews”.

“Хочу підкреслити, що мені неприємно визнавати наступне, але це правда. На жаль, Російська Федерація вміє працювати з інформаційним простором. Тому будь-яку подію — уявіть ракету, яка впаде на Кремль — вони покажуть це як перемогу Росії. Вони будуть стверджувати, що вони запобігли найбільшій катастрофі людства. Звучить як жарт, але справді російське суспільство сприймає такі дурниці”, – сказав він.

Читайте також:  Україна протягом доби залучила аварійну енергетичну допомогу з Румунії, Польщі та Словаччини

Варто зазначити, що інтерв’ю записували 24 квітня, більш ніж за тиждень до того, як безпілотники завдали удару по Кремлю.

Атака БПЛА на Кремль
Нагадаємо, у ніч проти 3 травня у районі Кремля пролунали вибухи. У пресслужбі російського диктатора Путіна заявили про атаку безпілотників на Кремль. Головна мета – замах на Путіна. Звісно, що у цьому звинуватили Україну. Слідчий комітет Росії повідомив, що порушив кримінальну справу «за фактом теракту у зв’язку зі спробою удару по Кремлю.

Аналітики ISW вважають, що російські чиновники, ймовірно, використовують удар безпілотника по Кремлю 3 травня, щоб збільшити кількість скасувань парадів до Дня Перемоги 9 травня.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: