facebook

Британська розвідка оцінила здатність російської армії витримати ще один наступ ЗСУ

Україна продовжує наступальні операції на північному сході країни, тоді як російські війська встановили лінію оборони між річкою Оскіл та містом Сватове. Поки що неясно, чи є в окупантів можливості для оборони.

Пише - джерело.


Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Як зазначається у зведенні, Росія, ймовірно, вважає за важливе збереження контролю над цією зоною, оскільки через неї проходить один із небагатьох основних маршрутів постачання, які Росія все ще контролює, з Білгородської області Росії.

Крім того, ця лінія проходить вздовж кордону Луганської області, частини Донбасу, яку Росія прагне “звільнити” як одну зі своїх безпосередніх цілей війни. “Будь-яка суттєва втрата території в Луганську однозначно підірве стратегію Росії”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Як можна відмовитися від вручення повістки на вулиці законним шляхом: юристи дали поради

За даними британської розвідки, Росія, швидше за все, спробує вести наполегливу оборону в цьому районі, “але незрозуміло, чи російські передові сили мають достатні резерви чи достатній моральний дух, щоб протистояти ще одному узгодженому українському наступу”.

Зазначимо, за даними британської розвідки, деякі частини російської армії бігли в явній паніці при настанні ЗСУ в Харківській області.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, російська армія відчуває нестачу штурмової піхоти та молодших командирів. Ці проблеми намагаються вирішити за рахунок кримінальників та дострокового випуску курсантів із військових училищ.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: