facebook

“Бруд і груба лайка”: малюк загинув, поки його 18-річної мами, вагітної третьою дитиною, не було вдома (ФОТО)

Жахливе лихо трапилося у сусідній області. На Буковині 10-місячний малюк задихнувся димом у будинку, поки його 18-річна мама, вагітна третьою дитиною, вирушила пішки по молоко. Її старший 2-річний син уцілів і зараз перебуває у родички, котра прийняла у себе знедолену дитину.

Пише - джерело.

Як інформує “Obozrevatel”, місцеві жителі кажуть, що ця сім’я живе бідно, і іноді там відбуваються такі скандали, що навіть доводиться викликати поліцію. А сама мати вже встигла потрапити під пильну увагу соціальної служби.

Трагедія сталася в маленькому містечку Сторожинець 8 грудня, коли 18-річна Ніколетта Бурачук залишила вдома двох малюків. Старшому синові виповнилося два роки, а молодшому було лише 10 місяців.

Поки мати ходила до сусідів по молоко, старша дитина відкрила піч. Рятувальники припустили, що звідти випало вугілля, яке потрапило саме на складені біля печі дрова – вони й почали диміти.

Літня кухня, де були малюки, наповнилася димом. Старша дитина злякалася, вибігла в іншу кімнату і сховалась. А ось молодший був у візку, він загинув – задихнувся від чадного диму.

Малюк задихнувся у візку

Мешканці сусідніх будинків кажуть, що ця родина є дуже бідною. Ніколетта живе з цивільним чоловіком і чекає від нього вже третю дитину. Пара іноді дуже скандалить, нещодавно до них навіть приїжджала поліція.

Після трагедії Ніколетту зі старшим сином привезли до лікарні, але вона його не доглядала. Про це розповіла одна з мам, чия дитина лежала у цьому ж відділенні.

“Він і з ліжка падав, і в коридорі роздягнений бігав. Їй хоч би що. На зауваження медсестри вона відреагувала грубою лайкою”, – каже жінка.

Читайте також:  Вбито окупанта, який на Київщині зґвалтував жінку, а її чоловіка застрелив,- ЗМІ

Будинок, де сталася трагедія

Проте близькі, навпаки, запевняють, що Ніколетта – сумлінна мама і доглядає дітей. Вона бідна, їй важко жити. Але незважаючи на це, вона дітей годує, пере, у неї завжди є для них їжа. У будинку є дрова для грубки. Вона того дня побігла не гуляти, а по молоко для дитини, тому що його вдома не виявилося. Ось і сталося таке горе”, – каже родичка сім’ї.

Молода мати залишила дітей та пішла по молоко

Близькі стали на захист Ніколетти, щоб у неї не відбирали сина. За словами головної спеціалістки служби у справах дітей міської адміністрації Сторожинця Олени Берчук, зараз матір та сина прихистила в себе родичка.

“Там є всі умови, просторе житло, тепло, їй допоможуть із харчуванням. Вони тепер щовечора дзвонять і звітують, як у них пройшов день. Тому поки будинок не відремонтують після пожежі, вони житимуть там. Ніхто дитину із сім’ї не забирає”, – сказала Берчук.

Наслідки пожежі

Проте у службі також зазначили, що незадовго до пожежі вони приходили до цієї сім’ї із перевіркою. Тоді склали протокол на маму:

у будинку було брудно;

діти перебували в антисанітарних умовах;

мати зловживає алкоголем.

Ніколетті дали час на виправлення ситуації, а вже за тиждень сталася така трагедія.

Деякі місцеві жителі взагалі вважають, що у Сторожинці приділяють недостатньо уваги таким сім’ям. Днями в одному з будинків міста знову сталася пожежа, внаслідок якої мало не загинула сім’я з чотирма дітьми. Нині вони в лікарні.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: