facebook

Божевільний план Медведчука щодо України: Данілов розповів, що впало на стіл Путіну

Божевільний план Медведчука щодо України: Данілов розповів, що впало на стіл Путіну

Пише - джерело.

Керівництво країни-агресора Росії вже усвідомило, що повністю захопити Україну окупантам не вдасться, зазначив секретар РНБО Олексій Данілов.

Підозрюваний у держзраді колишній депутат від проросійської партії ОПЗЖ Віктор Медведчук приніс своєму куму, директору країни-окупанта Росії Володимиру Путіну, “план Б” щодо війни. Папірець передбачає реалізацію, мовляв,”проекту другої України”. Москва розуміє, що всю країну окупувати не вдасться і намагається запустити “корейський сценарій”. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

В інтерв’ю BBC News Україна він розповів про те, що Медведчук притягнув своєму куму Путіну так званий “план Б” щодо окупації української держави. Йдеться про створення “другої України”, оскільки в Кремлі зрозуміли – всю країну захопити не вдасться.

Читайте також:  Весняний наступ Росії почнеться за кілька тижнів

За словами чиновника, в директорській Путіна мріють про запуск “корейського сценарію”.

“У Росії наразі стоїть завдання зробити так званий корейський варіант. (…) Вони зараз робитимуть “план Б”, коли робитимуть так звану другу Україну. Цей божевільний план приніс туди Медведчук. Медведчук вважає, що він професійна людина щодо України, але він таким не є, він просто зрадник”, – підкреслив Олексій Данілов.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: