facebook

Блогер: “Насправді, санкції проти Медведчука – рішення не Зеленського, а Москви або Вашингтона. Дуже довго кум Путіна був недоторканим з однієї простої, як двері, причини…”

Володимир Зеленський

Пише - джерело.

не став кращим від того, що наклав санкції на Медведчука. Він лишається тим же, ким і був: ледачим примітивним боягузом, брехнею і олігархічним капіталом отримавшим владу. В його пріорітеті так само, як і два роки тому, не Україна та її проблеми, а піар, інтереси Коломойського, Фірташа, Ахметова, особисте збагачення та оплески, оплески, оплески лизоблюдів.

Насправді, санкції проти Медведчука – рішення не Зеленського, а Москви або Вашингтона.

Дуже довго кум Путіна був недоторканим з однієї простої, як двері, причини: Путін готовий був говорити виключно з Медведчуком. Тож Медведчук був священною коровою, літав у Мінськ і почував себе дуже впевнено.

Читайте також:  “Вoлoдя я нe мoвчaтимy! Мeнi poтa нe зaкpити! Всі ми poзyмiємо, щo цe зpoбив Пyтiн – дaв тобі цeй пoдapyнoк. Цe тaкa пpимaнкa”

Вчора імунітет було втрачено. І мені зараз дуже цікаво, що змінилося? Путін здав Медведчука, бо розчарувався в його здатності повернути Україну в Росію? Поставив на іншого? Чи це новий американський президент показує, в чому відмінність між ним і поціновувачем російських повій, Трампом. Розгадка причини санкцій проти Медведчука саме тут.

Так що згадайте про вакцини, яких немає, енергоринок, який розривають олігархи, узурпацію влади, атаки на антикорупційні структури, суддю Вовка, Татарова, Авакова, іще купу всього і прибережіть свій захват для когось більш достойного.

Сергей Марченко

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: