facebook

Бізнесмен виділив 25 млн на боротьбу з коронавірусом

Компанія “Нова пошта” виділила 25 мільйонів гривень на закупівлю обладнання і додаткових матеріалів для лікарень. Представники пообіцяли спрямувати ці кошти на потреби лікарняних закладів Полтави і Полтавської області.

Пише - джерело.

Про це на офіційній сторінці у фейсбуці повідомив співзасновник компанії “Нова пошта” В’ячеслав Климов.

Під час свого відеозвернення він зазначив, що наразі бізнес не може залишатися осторонь, коли країна переживає нелегкі часи: економічну кризу, яка помножена на загрозу епідемії коронавірусу.

“Зараз, у нових реаліях життя, нашого включення потребують саме ті, для кого ми будували бізнес – громадяни України. Тому, ми виділяємо 25 мільйонів гривень на обладнання і додаткові матеріали для лікарень. Це наша допомога медикам для перемоги над вірусом і задля збереження здоров’я людей”,– наголосив В’ячеслав Климов.

Читайте також:  “Мрія українців скоро здійсниться”: Зеленський заявив про історичний день

Ще один співзасновник компанії “Нова Пошта” Володимир Поперешнюк закликав представників медичних закладів, а також осіб, які відповідальні за охорону здоров’я, інформувати суспільство, якщо виникне потреба в обладнанні та матеріалах.

“Ми віримо в тісну співпрацю та взаємодопомогу між медичними закладами й бізнесом, щоб оперативно надати допомогу там, де вона найбільше потрібна. Ніхто не зможе зробити це швидше та якісніше, ніж свідомий бізнес”,– відзначив Володимир Поперешнюк.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: