facebook

Біля Львова 7-річному хлопчику вибухом петарди відірвало всі пальці на руці

У вівторок, 20 липня, під час вибуху петарди 7-річному хлопчину з Зимної Води, що неподалік Львова, відірвало практично всі пальці лівої руки.
Уночі, 21 липня, дитину прооперували. Зараз хлопчик перебуває в опіковому відділенні 8-ї міської клінічної лікарні м. Львова.

Пише - джерело.

Про це пише ZAXID.NET

Як повідомив завідувач опікового відділення лікарні Василь Савчин, хлопчика до лікарні доставили у вівторок ввечері і вночі його прооперували.

«Хлопчика госпіталізували до лікарні у вівторок ввечері і вночі ми його прооперували. Під час вибуху його відірвало три пальці і частково два. На пацієнта попереду чекає ще не одна операція», – повідомив Василь Савчин.

Читайте також:  “Не жалій її б*ть”: на Київщині оприлюднили відео побиття дівчинки школярками (відео)

Мама хлопчика розповіла лікарям, що почула вибух і забігла до кімнати, де й побачила сина із закривавленою рукою. Вона відразу викликала медиків.

Як повідомив Назар Оліярник, дітей у кімнаті було двоє. Вони чи то розбирали, чи просто бавилися наразі невстановленим предметом, який раптово вибухнув. Другий хлопчик, на щастя, не постраждав. Зараз працівники поліції з’ясовують, від вибуху якого предмета постаждав 7-річний хлопчик.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: