facebook

Більшість “пунктів незламності” на Прикарпатті перевели у “сплячий режим”

З 24 березня більшість стаціонарних та мобільних “пунктів незламності”, які розгорнули на території Івано-Франківщини, перевели у “сплячий режим”. Таке рішення ухвалили на засіданні Регіональної комісії з питань ТЕБ і НС.

Пише - джерело.

Про це у коментарі Суспільному повідомив начальник управління з питань цивільного захисту обласної військової адміністрації Володимир Стебницький.

За його словами, у громадах стаціонарні “пункти незламності” продовжуватимуть працювати у робочий час у приміщеннях органів виконавчої влади та місцевого самоврядування (райдержадміністраціях, міських, селищних, сільських радах). Також залишили працювати по одному мобільному пункту у центральних частинах трьох найбільших міст області за чисельністю населення — Івано-Франківську, Калуші та Коломиї.

“Прийняли таке рішення, адже упродовж останніх двох тижнів відвідуваність “пунктів незламності” була нульовою. Усе майно, яке було накопичене у цих пунктах, має бути передане на зберігання у громади, де вони були утворені”, — каже Володимир Стебницький.

За його словами, за потреби “пункти незламності”, які припинили роботу, розгорнуть упродовж двох годин.

Читайте також:  У Франківську відзначили дев’яту річницю створення Нацгвардії України. ФОТО

The post Більшість “пунктів незламності” на Прикарпатті перевели у “сплячий режим” appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: